fleche

Denne Bio-Vin, som er bearbejdet ud af økologiske udsygte druer fra økologisk landbrug, hjælper til at finde den rigtige smag fra jorden, langt fra den mere konventionelle praktik. Vinbonden som netop har valgt ikke at bruge kemiske kemikalier, er meget mere følsom overfor sine omgivelser og udarbejder derfor en mere "levende" og "fri" vin !

VINMARKEN
Vinbønnerne respektere jorden, undergrunden, vinstokkene, druerne og selvføglelig "vin amatøren". De respektere de præcise specifikationer for at få vinen certificeret af diverse organismer, alle med direkte tilknytning til de økologiske mærker (Ecocert eller / og Demeter, Biodyvin). Dette mærke bekræfter, at vinbønnernes arbejdsmetoder er baseret på mutuel respekt uden brug af kemiske eller syntetiske kemikaler, som også er basen på naturlig philosophie.
Vinbønnen arbejder sin jord med forsigtighed ved valg af netop denne ethistiske og ansvarlige vej. Han tager hensyn til undergrunden, hvor rødderne er plantet, da disse beskytter selve ekosystemet. Alt er gjort for at priveligere druernes kvalitet fremfor kvantitet. Denne økologiske retningslinie, hvor nogle vinbønner anvender den biodynamiske vinavl ved brug af måne kalenderne og prækonisere homøopat præparater til jorden, forstærker båndet mellem vinbonden og hans vinmark.

VIN FABRIKATION
Den manuelle vinhøst er foretrukket frem for den mekaniske måde. Kun gær er tilladt for at starte selve gæringsprocessen og forbrug af svovl er meget minimalt (30 mg/l for rødvin, 40 mg/l for hvidvin), og nogle gange kan den endda være lige med nul, her vil der stå "Vin sans sulfites ajoutés".
Bløde og langsomme manipulationer bliver brugt for ikke at forfalke vinens sjæl : omtapning sker kun sjældent, og vinen filtræres kun let, etc... Som en konklusion kan man sige, at den økologiske vinbonde vil føgle vinen hele vejen for at garatere den naturlige saft

bouteilles-alignees.jpgFLASKEN
Den økologiske vinbønne, som elsker sin frihed og sit arbejde, har ikke brug for AOC etiketten og andre geografiske certifikater. Det er derfor, at den økologiske vin ofte findes under "Vin de Pays" eller "Vin de France".

HVAD MAN SKAL VIDE OM ǾKOLOGISK VIN
En økologisk vin skal nogle gange tæmmes…
Det er én følsom og meget sart vin, ofte med naturgas. Derfor er det godt i mange tilfælde at komme vinen på karaffel, så den trække luft nogle timer før den kan smages, dette vil give vinen mulighed for at åbne sig, så alle aromerne kommer frem. Opdag denne fantastiske vin og del i godt samvær !

PETITESCAVES.COM, "WEB SIDEN" for alle økologiske vine
"Petitescaves.com" er forvaltet af passionerede mennesker og websiden er "referencen" for alle økologiske vin elskere, men selvføglelig også for "nybegyndere" ! Ingenting kan gøre os mere glad end, at hver dag møde nye økologiske vin elskere.
På vores webside kan man finde : kendte og nye talenters udvalg, referencer, biografier, sidste nyt, "opdagelse kasser", gode råd osv...
Og hvis man ikke kan finde lige netop den vin eller information som man leder efter, så er vores "kunde service" parat med hjælp : serviceclient@petitescaves.com

LEVERES TIL OVERALT I VERDEN
Transport priser:


Newsletter

Inscrivez-vous et recevez toutes nos offres exclusives